Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €45,- in de IJmond en vanaf €75,- in heel Nederland en in Belgie vanaf €125,-

Francis Ford Coppola – Zinfandel ‘Diamond Collection’ 2021

 17,35 incl. BTW

Op voorraad

Beschrijving

Wat een mooie Zinfandel met een zwoele geur en peperigheid, frambozen, kersenfruit, vanille, mooi getypeerd voor deze druif.

In de smaak een soepele inzet, heerlijk confiture en wat peper, romig en intens, veel diepgang en kracht, rijp en smakelijk, een lichte kruidigheid, wat soepele tannines na.

Er is een klein beetje Petite Syrah aan toegevoegd, om hem wat extra zoet fruit te geven, wat rondeur en sap –een perfecte combinatie. Na de gisting ondergaat de wijn een rijping van veertien maanden op barriques.

Vaak wordt hiervoor Amerikaans eiken gebruikt, maar voor deze Zinfandel is bewust gekozen voor uitsluitend Frans hout, om hem een subtiele vanilletoon te geven, die prima samengaat met de mooie fruitaroma’s.

Awards: Oogstjaar 2017 – 8.5 (DGH)

Geur: Mooie zwoele geur met veel peperigheid, frambozen, kersenfruit, vanille, mooi getypeerd voor deze druif, heel intens

Smaak: Een soepele inzet, heerlijk confiture en wat peper, romig en intens, veel diepgang en kracht, rijp en smakelijk, een lichte kruidigheid, wat soepele tannines na

Serveren bij: Pepersteak, lamsvlees met rozemarijn, pasta met sauzen op basis van gedroogde tomaten en prima bij de barbecue.

Extra informatie

Land

Amerika

Streek

Californie

Wijnhuis

Coppola

Wijnen

Rood

Druivensoort

Zinfandel

Alcohol percentage

13,5%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Francis Ford Coppola – Zinfandel ‘Diamond Collection’ 2021” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Email ons;

info@uproeft.nl

AlTIJD EEN ACTUELE VOORRAAD

Opzoek naar iets speciaals mail ons

N

Don't worry

Goed verpakt en tijdig verzonden

Op elk moment van de dag

Bestel online


 

" Wij geloven dat goede wijn en goed gezelschap hand in hand gaan, daarom verkopen wij alleen betaalbare wijnen die wij zelf ook zouden drinken."

Bent u 18 jaar of ouder? Om deze website te kunnen bezoeken dient u ouder dan 18 jaar te zijn. Bevestig dat je 18jaar of ouder bent of klik "Exit" om de pagina te verlaten.